joi, 3 martie 2011


Yeyyy!!!! Am reusit intr-un final sa-mi activez wireless-ul, ceea ce pentru mine este o mare reusita echivalenta cu realizarea, depozitarea si etichitarea unui borcan cu dulceata de nuci verzi. Cum nu mi-a luat decat 5 luni acest proces ma declar pe deplin fericita si mai tai ceva de pe lista cu rezolutii pe acest an. Acum nu mai trebuie decat sa invat sa fac orez cu lapte, sa salvez o pisica purtatoare de ochelari care este sicanata de o sleahta de motani de cartier, sa dresez un peste, sa invit niste licurici la un ceai si sa invat sa schimb un bec ars.

PS: Multumesc, multumesc si multumesc Florin pentru ajutor! Ok, bine, pentru toata munca. (ce, doar nu credeati ca am facut singura acest proces complicat echivalent al unei operatii pe creier efectuate pe o libelula mioapa. )

4 comentarii:

 1. Chiar m-am distrat citind. :)). Auzi, 5 luni.:))))

  RăspundețiȘtergere
 2. :D noroc cu Team Viewer. Eu practic doar am stat in fund si am dezbatut 15 minute asupra identitatii firului de net, care dupa ce ca e unul singur nici nu seamana cu celalate chestiute infipte in spatele hardului.

  RăspundețiȘtergere
 3. La multi ani pentru astazi, 8 Martie.

  RăspundețiȘtergere
 4. Multumesc mult! :D
  De 1 iunie cred ca o sa ma simt mai in elementul meu.

  RăspundețiȘtergere